0,00 $

No products in the cart.

Free shipping on any purchase of 15$ or more!

contact@gzauto.org

+55 123 548 987

0,00 $

No products in the cart.

高级空气充气座椅垫 – 舒适椅子靠垫轮椅 – 长坐的理想选择 – 日常使用的座椅垫 17 inches 1.00

More articles


Price: ¥182.35
(as of Dec 02,2021 16:17:31 UTC – Details)



*:EMSupply 气垫可舒适地缓解因伤或坐力压力而缓解肌肉压力带来的压力。 我们的 Doctor 认可的带气孔坐垫有助于支撑您的臀部、下背和臀部。
易于清洁和洗涤:EMSupply 的空气专业座椅配有*乙烯基外壳,卫生且非常容易清洁。 我们的气垫座椅轮椅采用低*性制成,*级材料,是*专家推荐的*坐垫。 EMSupply优质材料乙烯基确保我们的空气座垫能够防溢出且易于清洁。
便携轻便:EMSupply 的压力点垫非常适合在家里、车内甚至办公椅上使用。 您可以在飞机、火车或巴士旅行时,使用我们的长期坐垫进行长久旅行。 我们的轮椅靠垫可以轻松放入洗衣机中,便于清洗。
易于装进或装卸:EMSupply设计独特*轮椅靠垫 17*17 尺寸可轻松充气。 我们的座椅靠垫让空气保持时间比市场上任何其他椅垫更长。 放松我们的轮椅垫也很容易,只需挤压阀口并挤压气垫,让空气快速出气并存。

原文

COMFORTABLE SEATING Air Seat Cushion provides comfortable stress free sitting with a gentle layer of air that helps to eliminate pressure points The small ring shaped holes ensures body weight is evenly distributed without putting pressure on your lower back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest